Gezichtsbehandelingen

   
 

• Complete behandeling:

Reiniging, dieptereiniging, peeling of exfoliant, met borstelapparaat, stoombad en dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, indien gewenst harsen bovenlip en/of kin, ampul met 100% zuivere werkstoffen, uitgebreide gezichts- decolate- en schoudermassage met intensieve hydraterende verzorging, masker, lotionverneveling, dagverzorging en eventueel een lichte dag make-up.

  gezichtsbehandeling
       
 

• Basisbehandeling:

Reiniging, peeling of exfoliant, manueel of met borstelapparaat, stoombad en dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, masker, lotionverneveling, dagverzorging en eventueel een lichte make-up.

   basisbehandeling
       
 

• Acnebehandeling:

Reiniging, peeling, stoombad, speciale dieptereiniging/desincrustrant, oneffenheden verwijderen, masker, lotion verneveling, dagverzorging.

   
       
 

• Opfrisbehandeling:

Reiniging, exfoliant, manueel of met borstelapparaat, stoombad, oneffenheden verwijderen, pakking, dagverzorging.

   
       
  gezichtsbehandelingen    
       
 

• Biopeeling Neoderma:

De NEODERMA-BIOPEELING is gebaseerd op de werking van verschillende kruidenprodukten. De basis van deze therapie wordt gevormd door een combinatie van algen, planteningrediënten en essentiële oliën. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De BIOPEELING is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor getrainde schoonheids-specialisten en huidtherapeuten.

De NEODERMA-BIOPEELING kent geen bijwerkingen en is puur natuurlijk is. Daarom is deze peeling ook niet agressief. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen en is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.

Toepassingen:
acne en rosacea;
grove poriën;
littekens (o.a. na acne);
onzuivere vette huid met meeëters;
pigmentvlekken;
rimpels;
verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid.

Omdat de NEODERMA-BIOPEELING de celdeling doet versnellen en de bloedcirculatie bevordert, wordt de stofwisseling van de huid en de productie van collageen gestimuleerd, zodat de huid zich verjongt. Bij dit verjongingsproces wordt geen van de huidlagen aangetast. De behandeling is dus ook zeer geschikt voor de verslapte slecht doorbloede (rokers) huid. In het algemeen geldt dat de producten als kuur te gebruiken zijn maar natuurlijk ook preventief.

   
       
 

• Neo white treatment Neoderma:

Een speciale behandeling voor het behandelen van pigment vlekken.

   
       
 

• Collageen behandeling:

Masque 95% pur collagene puur collageen door een uniek procédé gestabiliseerd, klein moleculair collageen, vastgehouden in een raamwerk. Het collageen van een stevig groot moleculair collagen. Na bevochtiging van het vlies dringt de collageen diep in de huid. Werking: uit onderzoek is gebleken dat het collageen uit de desbetreffende produkten na applicatie op de huid daarin opnieuw opgebouwd wordt. Het werkt vochtvasthoudend, verstevigend en regenererend. Het fijne uiterlijk van de huid verbeterd. Met deze behandeling creëren we voor de huid een optimaal milieu, waarbij de conditie en spanning verbeteren. Bovenal neemt het vochtgehalte toe.

  collageen
       
 

• Carboxy Zuurstofbehandeling:

Reiniging, dieptereiniging, exfoiliant met borstelapparaat, kristalpeeling (huidvernieuwend en zorgt voor een sterke doorbloeding), onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, indien gewenst harsen bovenlip en/of kin, ampul met 100% verhelderende werkstoffen, uitgebreide gezichts-decolleté massage met intensieve verstevigende verzorging. Corboxy CO2- gell mask; het carboxy masker bevorderd het capilaire netwerk en zorgt voor meer zuurstof en daarmee voor een hogere energieproductie in de cellen. Dit masker werkt zuiverend, verhelderend, regenererend, verbetert de elasticiteit, verbetert een huid met overpigmentatie. De huid ziet er gelijk vitaal en stralend uit. Aansluitend dagverzorging ingemasseerd met infrarood licht.

  carboxy
       

 

 
 
 


Schoonheids- en Pedicuresalon Astrid - Reeshof - Tilburg - Schoonheidsbehandelingen - Gezichtsbehandeling - Pedicure - Diabetische voet - Reumatische voet - Massage - Hotstone massage - Medisch pedicure
Design: Karel Grafisch Ontwerp