Massagebehandelingen

   
 

• Total Body Massage:

Door middel van massage met oliën, warmte en muziek en het creëren van de juiste balans tussen het lichamelijke, emotionele en spirituele evenwicht is deze massage opgebouwd uit effeurages en verschillende drukpunten gecombineerd met de reguliere reflexologie. Deze massage heeft geen vaste structuur omdat er individueel per cliënt wordt bekeken en gevoeld wat nodig is. Deze massage heeft een heel subtiele en ontspannende werking (hernieuwde energie). Deze massage kan zowel los als in kuurverband worden gegeven. De massageduur is afhankelijk van de cliënt, maar bedraagt gemiddeld één uur.

  massage
       
 

• Hotstone massage:

Hotstone massage is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Het is een zalige en effectieve lichaamsbehandeling en combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde (basalt)stenen en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën. Hotstone massage is verrassend, heilzaam en uniek. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van ± 50 graden worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in uw gewrichten en spieren doordringen.

Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen. De stress die dat met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam én onze geest. Dit kost energie en veroorzaakt op den duur vermoeidheid, stijfheid, pijn en doorbloeding-stoornissen. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding. Dit kan leiden tot onder andere spanning en stijfheid in de spieren en gewrichten, RSI, hoofdpijn, nekkrampen, enz. Maar ook lusteloosheid, versnelde hartslag en slapeloosheid.

Heb je dan het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken, probeer dan eens een hotstone massage met een etherische massageoliën uit. Een heerlijke en vooral ontspannende massage met warme basaltstenen. Door het hoge ijzergehalte in deze stenen blijven de stenen lang warm, waardoor ze langzaam de warmte kunnen afstaan.

Een goede hotstone massage kan een intense ervaring zijn die soms lang doorwerkt. De warmte die de stenen afgeven dringen tot 3-4 cm door in het spier weefsel. Door deze warmte neemt de bloedcirculatie toe waardoor ook de stofwisseling en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Een hotstone massage is daarom zeer geschikt voor mensen met; stress, spanningen, spierproblemen, fibromyalgie, gewichtsproblemen zoals reuma en artrose, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding

  hotstone massage


hotstone
       
 

• Kruidenstempel massage:

Tijdens deze massage worden warme kruidenstempels gebruikt voor de massage van het lichaam en/of het gelaat. De kruiden stempels zijn builtjes met 14 verschillende kruiden welke ecologisch geteeld zijn in de koele noordelijke streek Chiang Rai. De kruiden zijn verpakt in buideltjes van onbehandeld katoen. De kruidenstempels worden in een stoompan verwarmd waardoor de kruiden hun specifieke geur en olie af scheiden.

Waarom een Thaise kruidenstempel massage?

De massage heeft allereerst een weldadige en ontspannende werking. Spierpijn en eventuele blauwe plekken verminderen. De specifieke kruidenmix vermindert eventuele verkoudheid, werkt huidzuiverend en heeft een zeer sterke ontstressende werking. De kruidenstempel massage geeft verlichting van stijfheid, spierpijn en stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering. De bloedsomloop wordt dankzij de combinatie van warmte, oliën en massage sterk geactiveerd het geen resulteert in een stralende, gezonde teint.

  kruidenstempelmassage
       

 

 
 
 


Schoonheids- en Pedicuresalon Astrid - Reeshof - Tilburg - Schoonheidsbehandelingen - Gezichtsbehandeling - Pedicure - Diabetische voet - Reumatische voet - Massage - Hotstone massage - Medisch pedicure
Design: Karel Grafisch Ontwerp