Producten

   
 

• Dermaprime:

Voor de huidverzorging : DERMAPRIME
- een zeer uitgebreide lijn reinigende, verzorgende en speciaalprodukten;
- hypo-allergeen en dierproefvrij!
- samengesteld op basis van natuurlijke bestanddelen en essentiële oliën;

   
       
  dermaprime    
       
 

• Neoderma:

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "Schoonheid Terug Naar de Natuur Brengt." Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest. Planten en kruiden worden reeds duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door gebruik te maken van traditie en van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek heeft het Neoderma onderzoekteam een natuurlijke huidverzorginglijn geschapen. Daarbij worden de meest uitgelezen actieve kruiden als ingrediënten gebruikt en tevens de modernste technologieën om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

   
       
  nerderma    
       
 

• John van G:

Voor de make-up : JOHN VAN G

John van G ontwikkelde een uniek en vooral praktisch magneetsysteem voor eye-shadows en blushers. Deze zijn onderling uitwisselbaar, zodat u kunt afwisselen met de kleuren die passen bij uw stemming, de gelegenheid en de kleding. Er zijn vijf beauty make-up dozen verkrijgbaar, waarmee u uw persoonlijke make-up collectie op elk moment en bij elke gelegenheid kunt bijhouden. Daarnaast vindt u een verscheidenheid aan kajal-potloden, lipliners en -designers, terwijl ook van mascara's en foundations het nodige aanwezig is.

   
       
  John van G    
       
 

• Gehwol:

Voor de voetverzorging: GEHWOL
- alles voor het welzijn van uw voeten.

   
       
  gehwol    
       

 

 
 
 


Schoonheids- en Pedicuresalon Astrid - Reeshof - Tilburg - Schoonheidsbehandelingen - Gezichtsbehandeling - Pedicure - Diabetische voet - Reumatische voet - Massage - Hotstone massage - Medisch pedicure
Design: Karel Grafisch Ontwerp