Gezichtsbehandelingen - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Complete gezichtsbehandelingen

 

Een complete behandeling is een van onze vele gezichtsbehandelingen. U kunt denken aan verwijdering van oneffenheden, reiniging, zachte schuim- of dieptereiniging, peeling of exfoliant met een borstelapparaat, het gebruik van (oog)maskers, het modelleren van uw wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip en/of kin. Maar Schoonheidssalon Astrid verzorgt ook behandelingen met een stoombad, ampul met 100% zuivere werkstoffen, uitgebreide gezichts-, decolleté- en schoudermassage met intensieve hydraterende verzorging, lotionverneveling en dagverzorging. Een gezichtsmassage is ook mogelijk, u kunt hierbij kiezen uit een bindweefselmassage, (een masker met) warme steenmassage, penseelmassage of uitgebreide gezichtsmassage.

*Complete behandeling de luxe

Gezichtsbehandelingen Tilburg - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Basisbehandeling

 

Een reiniging, peeling of exfoliant, manueel of met een borstelapparaat, stoombad en dieptereiniging, verwijdering van oneffenheden, masker, lotionverneveling en dagverzorging behoren tot de basisbehandeling.

Acne gezichtsbehandeling - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Acne behandeling

 

Bij de behandeling van acne kunt u denken aan de reiniging van de huid, zachte peeling, een stoombad, speciale dieptereiniging/desincrustrant, verwijdering van oneffenheden, masker, lotion verneveling of dagverzorging.

Basis gezichtsbehandelingen -Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Opfrisbehandeling

Bij de opfrisbehandeling kunt u denken aan de reiniging van de huid, zachte peeling, een stoombad, speciale dieptereiniging/desincrustrant, verwijdering van oneffenheden, masker, lotion verneveling of dagverzorging.

Biopeeling bezichtsbehandeling - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Biopeeling Décaar

 

De Décaar-biopeeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruidenproducten. De basis van deze therapie wordt gevormd door een combinatie van algen, planteningrediënten en essentiële oliën. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog / cosmeteoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal hiervoor getrainde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

 

De Décaar-biopeeling kent geen bijwerkingen, is niet agressief en is puur natuurlijk. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen en is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.

 

Toepassingen:

  • acne en rosacea;
  • grove poriën;
  • littekens (o.a. na acne);
  • onzuivere, vette huid met meeëters;
  • pigmentvlekken;
  • rimpels;
  • verslapte, slecht doorbloedde (rokers)huid.

 

Omdat de Décaar-biopeeling de celdeling doet versnellen en de bloedcirculatie bevordert, wordt de stofwisseling van de huid en de productie van collageen gestimuleerd, zodat de huid zich verjongt. Bij dit verjongingsproces wordt geen van de huidlagen aangetast. De behandeling is dus ook zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloedde (rokers)huid. In het algemeen geldt dat de producten zowel als kuur als preventief te gebruiken zijn.

Collageen gezichtsbehandeling - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Collageen gezichtsbehandeling

 

Uit onderzoek is gebleken dat door behandeling van Masque 95% puur collageen opnieuw wordt opgebouwd. Met deze behandeling creëren we voor de huid een optimaal milieu, waarbij conditie en spanning verbeteren. Bovenal neemt het vochtgehalte toe. Het werkt dus vocht vasthoudend, verstevigend en regenererend. Het fijne uiterlijk van de huid verbetert.

Carboxy masker gezichtsbehandelingen - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Carboxy zuurstofbehandeling

 

Het Carboxy CO2- gell mask ofwel het Carboxy masker bevordert het capillaire netwerk en zorgt voor meer zuurstof en daarmee een hogere energieproductie in de cellen. Dit masker werkt zuiverend, verhelderend en regenererend, verbetert de elasticiteit en verbetert een huid met overpigmentatie. De huid ziet er gelijk vitaal en stralend uit. Aansluitend wordt de dagverzorging ingemasseerd met infrarood licht.

Benieuwd naar onze prijzen?

DIVERSE BEHANDELINGEN

Naast onze gezichtsbehandelingen kunt u bij Schoonheids- en Pedicuresalon Astrid ook terecht voor kleine en aanvullende behandelingen als ontharen, wimpers en wenkbrauwen verven, permanente wimpers plaatsen, paraffine behandelingen voor uw handen en voeten en manicure.

ANDERE BEHANDELINGEN