Total body massage - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Total Body Massage

 

Vind de juiste balans tussen het lichamelijke, emotionele en spirituele evenwicht door middel van massage met oliën, warmte en muziek. Deze behandeling is opgebouwd uit effleurages en verschillende drukpunten gecombineerd met de reguliere reflexologie. Deze massage heeft geen vaste structuur omdat er per cliënt wordt bekeken en gevoeld wat nodig is. Deze massage heeft een heel subtiele en ontspannende werking en zorgt voor hernieuwde energie. Deze massage kan zowel los als in kuurverband worden gegeven. De massageduur is afhankelijk van de cliënt, maar bedraagt gemiddeld één uur.

Hotstone massage - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Hotstone massage

 

Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen. De stress die dat met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam én onze geest. Dit kost energie en veroorzaakt op den duur vermoeidheid, stijfheid, pijn en doorbloeding-stoornissen. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding. Dit kan leiden tot onder andere spanning en stijfheid in de spieren en gewrichten, RSI, hoofdpijn of nekkrampen. Maar ook lusteloosheid, versnelde hartslag en slapeloosheid zijn veel voorkomende klachten.

 

Heb je het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken? Probeer dan eens een hotstone massage met een etherische massageoliën. Hotstone is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspanning en onthaasting in deze tijd. Het is een zalige en effectieve lichaamsbehandeling en combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde (basalt)stenen en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën. Hotstone massage is verrassend, heilzaam en uniek. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van ± 50 graden worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in uw gewrichten en spieren doordringen. Een heerlijke en vooral ontspannende behandeling met warme basaltstenen. Door het hoge ijzergehalte in deze stenen blijven de stenen lang warm, waardoor ze langzaam de warmte kunnen afstaan.

 

Een goede hotstone behandeling kan een intense ervaring zijn die soms lang doorwerkt. De warmte die de stenen afgeven, dringen tot 3-4 cm door in het spierweefsel. Door deze warmte neemt de bloedcirculatie toe waardoor ook de stofwisseling en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Een hotstone massage is daarom zeer geschikt voor mensen met stress, spanningen, spierproblemen, fibromyalgie, gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

Schelpen massage - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Warme schelpenmassage

 

Een massage met schelpen is pure welness; een heerlijk ontspannende warmtemassage voor uw rug, schouders en nek. Deze behandeling wordt gegeven met twee speciaal gepolijste zeeschelpen, gevuld met warm water. Een heerlijk warme massage is echt even ontspannen en tijd voor jezelf.

 

De behandeling heeft een weldadige en ontspannende werking.

Benieuwd naar onze prijzen?

DIVERSE BEHANDELINGEN

Natuurlijk kunt u bij Schoonheids- en Pedicuresalon Astrid ook terecht voor kleine en aanvullende behandelingen als ontharen, wimpers en wenkbrauwen verven, permanente wimpers plaatsen, paraffine behandelingen voor uw handen en voeten en manicure.

ANDERE BEHANDELINGEN