Pedicure Tilburg - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Basis Pedicure behandeling

 

Tot de basisbehandeling behoren behandelingen als nagels knippen, nagelriemen behandelen, ingegroeide nagels pijnloos losfrezen en drukvrij leggen, afvlakken van dikke (kalk)nagels zodat de druk van uw schoenen geen pijn meer veroorzaakt, overtollig eelt weghalen, likdoorns verwijderen, voetscrub en incrèmen. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de nieuwste aqua-spray-tachniek, een aangename spray-verkoeling en voortdurende ontsmetting van de behandelde plek.

Spa pedicure Tilburg - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Spa pedicure: de ultieme voetverwenning

 

Is het tijd om eens goed te worden verwend? In de spa pedicure kunt u uw nagels laten knippen, nagelriemen worden verzacht met een rijke amandelolie, nagels worden gevijld en gepolijst en overtollig eelt wordt verwijderd. Hierna sluiten we de behandeling ontspannen af met een heerlijke voetscrub en een drukpunt voetmassage.

Diabetische voet - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Diabetische voet

 

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik als pedicure in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatischevoet - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Reumatische voet

 

Heeft u reumatische klachten? Dan is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over gebruikte materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting.

Nagelbeugeltechniek -Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Nagelbeugeltechniek

 

Bij de nagelbeugeltechniek of orthonyxie wordt een klein metalen of kunststof draadje precies op de vorm van uw nagel gemaakt. De beugel wordt op de nagel geplaatst en vastgezet en groeit mee met de nagelplaat. Na een aantal weken wordt de beugel verwijderd en opnieuw op de nagel geplaatst. Dit wordt een aantal keer herhaald totdat de nagel vlakker is geworden. Nadat de beugel is geplaatst is de nagel vrijwel gelijk pijnvrij.

Nagel reparatie - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Nagelreparatie

 

Pedicure- en Schoonheidssalon Astrid verzorgt ook nagelprotheses door middel van de gel-techniek (of acryl). Het is een therapeutische en gelijk ook cosmetische behandeling. Met deze techniek is het mogelijk om schimmelnagels te camoufleren en gescheurde nagels te repareren zodat de beschadigde nagel er natuurlijk en gezond uitziet.

Schimmelnagels - Pedicure en Schoonheidssalon Astrid Tilburg

Schimmelnagels

 

Een schimmelnagel (onychomycose) of kalknagel geneest zelden of nooit vanzelf. Wanneer de nagel door een schimmelinfectie is aangetast, kan deze infectie zich langzaam uitbreiden. Een schimmelnagel is vaak lastig te behandelen. Het is dan ook helaas niet altijd mogelijk om een schimmelnagel te herstellen, maar het lukt zeker om de nagel er beter uit te laten zien. Bij een beginnende schimmelnagel is herstel vaak goed te realiseren via de GK-methode, een volledig natuurlijke methode waarbij het vaak lukt om de schimmelnagel de baas te worden. Deze pakkingsmethode stimuleert de nagel weer goed te gaan groeien. Verbetering van de nagel lukt zeker, maar kost tijd. Ook valt of staat de behandeling bij uw geduld en trouw aan de therapie.

Benieuwd naar onze prijzen?

DIVERSE BEHANDELINGEN

Natuurlijk kunt u bij Schoonheids- en Pedicuresalon Astrid ook terecht voor kleine en aanvullende behandelingen als ontharen, wimpers en wenkbrauwen verven, permanente wimpers plaatsen, paraffine behandelingen voor uw handen en voeten en manicure.

ANDERE BEHANDELINGEN